2020. okt 30.

Anne Hathaway és Jessica Chastain ismét együtt dolgozik

írta: Csurilla Dániel
Anne Hathaway és Jessica Chastain ismét együtt dolgozik

Az Oscar-díjas Anne Hathaway és a kétszeres Oscar-jelölt Jessica Chastain egy 60-as években játszódó, sötét, kertvárosi vígjátékot ötvöznek a pszichológiai thriller műfajával. A duó legutóbb Christopher Nolan Csillagok között c. filmjében szerepelt, azonban közös jeleneten nem osztoztak.

s-chastain-hathaway.jpg

A Mothers’ Instinct (avagy Anyai ösztönök) története szerint két kertvárosi anyuka barátsága és idilli élete a feje tetejére fordul egy tragikus baleset következtében. Első benyomásra a Csajok háborúja, az Egy kis szívesség és a hitchcocki Távol a mennyországtól jut az ember eszébe, azonban szintén sötét, kertvárosi szatírákban utaztak a Coen fivérek, akiknek legutóbbi hasonló próbálkozása a botrányosan leszereplő, George Clooney-rendezte Suburbicon – Tiszta udvar, rendes ház volt.

A film rendezője Olivier Masset-Depasse, aki maga készíti sikeres, belga filmjének, a Duelles-nek a remakejét. A Chastain által producerként független finanszírozásból készülő Mothers’ Instinct Barbara Abel Derrière la haine (A gyűlölet mögött) c. könyv adaptációja. Premierdátumról azonban nem számoltak be.

Hathaway a mozikban jelenleg futó Boszorkányokban látható.

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló film premier mozi hír remake érdekesség friss heti érdekességek george clooney filmajánló adaptáció robert zemeckis hitchcock távol a mennyországtól anne hathaway interstellar boszorkányok csajok háborúja witches csillagok között jessica chastain függetlenfilm the witches Hírek Hír Christopher Nolan belga film amerikai remake suburbicon heti filmajánló cineart egy kis szívesség Cineartblog cineartblog CineArt