2020. nov 22.

Sztárparádéval fog érkezni a The Adam Project

írta: Csurilla Dániel
Sztárparádéval fog érkezni a The Adam Project

ryan-reynolds-jennifer-garner-and-zoe-saldana-split-getty-h-2020-1605635103-928x523.jpg

A The Adam Project rendezője és producere a Stranger Things egyik készítője, Shawn Levy, akivel Ryan Reynolds korábban a még bemutatásra váró Free Guy-on dolgozott együtt. Most a duó újra összeáll, és a színészi gárdához csatlakozik Jennifer Garner és Zoe Saldana is.

A Netflix-en debütáló alkotás egy sci-fi akció-kalandfilm lesz, melyben Reynolds karaktere visszautazik az időben, hogy segítséget kérjen 13 éves önmagától, majd ketten találkoznak apjukkal, aki egy idős a jövő Ryan Reynolds-ával. Míg Garner a fiú anyját, addig Saldana Reynolds karakterének feleségét fogja alakítani, aki vadászpilóta.

A színészek és a rendező jelenléte mellett a forgatókönyvírók ismertek ezen a ponton. Jonathan Tropper ötlete alapján az átírásokat az animációs Netflix-sorozat, a Hormonokkal túlfűtve (Big Mouth) írópárosa, Mark Levin és Jennifer Flackett, valamint TS Nowlin (Az útvesztő-filmek) végzik majd. A The Adam Project egyelőre bemutatóval nem rendelkezik.

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek ajánló sci-fi hír disney animáció bemutató érdekesség friss időutazás marvel érdekességek ben affleck jennifer garner filmajánló daredevil netflix vissza a jövőbe ryan reynolds avengers shawn levy bradley cooper deadpool james gunn bosszúállók big mouth Vin Diesel chris pratt Zoe Saldana a galaxis őrzői stranger things cineart millie bobby brown cineartblog free guy hormonokkal túlfűtve adam project