2020. nov 24.

A WandaVision a Modern családból és az Office-ból is ihletet merített

írta: Csurilla Dániel
A WandaVision a Modern családból és az Office-ból is ihletet merített

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a Disney+ streaming oldalán debütáló WandaVízió c. Marvel spin-off sorozat erőteljes mélyrepülés lesz a mentális betegségek világába, illetve ahogyan az előzetesből is látni lehetett, a sitcom történelmével és technikai eszköztárával mutatja be Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) történetének folytatását.

wandavision-excl-2.jpg

Az Empire Magazinnal nyilatkozott Kevin Feige, a Marvel elnöke a januárban bemutatkozó sorozatról: „Ha figyelembe vesszük az Infinity Saga karaktereit, akkor nem hiszem, hogy akármelyik más személy akkora tragédián és traumán esett volna át, mint Wanda Maximoff. Továbbá nincs még egy olyan erős karakter, mint Wanda. Az erői eddig meghatározatlanok, kiaknázatlanok voltak. A Végjáték után tökéletes alkalomnak tartottuk felfedezni Skarlát Boszorkány hatalmát. Ki lehet még tudatában az ő képességeinek? Honnan eredeztethető? Az Elme Kő szabadította rá ezt az erőt Wanda-ra?

Imádom a televíziót, és talán túl sok The Dick Van Dyke Show-t, I Love Lucy-t és Földre szállt boszorkányt néztem gyerekként.” – tette hozzá Feige, majd ezzel folytatta: „Eljutottunk egy olyan pontra, melyben visszaköszön a sorozatban majd a Modern család és az Office stílusa, a kamerának beszélő, rázkódó kamerás dokumentarista stílus.”

wandavision-excl-1.jpg

A WandaVízió további szereplői Kathryn Han, Kat Dennings, Randall Park és Fred Melamed, valamint a széria rendezője Matt Shakman (Trónok harca, Fargo). A hatrészes sorozat 2021. január 15-én kerül bemutatásra a Disney+ oldalán. A következő két év meglehetősen telített lesz Marvel és DC filmek, illetve sorozatok szempontjából. A WandaVízió premierjéig azonban be kell érnünk az Empire címlapfotójával, illetve a sorozat stílusos előzetesével.

empire-january-2021-cover.jpg

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek ajánló előzetes premier trailer hír disney sitcom érdekesség friss the office marvel érdekességek filmajánló fargo dokumentarista sorozatajánló végjáték paul bettany bosszúállók modern család trónok harca elizabeth olsen Kevin Feige végtelen háború cineart disney+ marvelstudio cineartblog wandavision wandavízió vígátéksorozat szuperhőssorozat