2020. dec 04.

Nicolas Cage Pedro Pascal legnagyobb inspirációja

írta: Csurilla Dániel
Nicolas Cage Pedro Pascal legnagyobb inspirációja

Ahogyan az USA-ban elővételi értékesítésre kerültek a jegyek a Warner sokat tologatott, 175 millió dolláros, két és fél órás blockbusterére, a Wonder Woman 1984-re, a film kapcsán a főgonoszt alakító Pedro Pascal (The Mandalorian, Trónok harca) elárulta, hogy hatalmas inspiráció a WW84-ben számára Nicolas Cage színészi hozzáállása.

cage.jpg

Pedro Pascal-t beválogatták a részben Budapesten forgatott, önreflexív Nicolas Cage filmbe, a The Unbearable Weight of Massive Talent szereplői közé. Pascal Cage karakterének egyik legnagyobb rajongóját fogja alakítani, és a színész bevallotta, Cage alakítása a Massive Talent-ben segített belebújni Maxwell Lord, a Wonder Woman 1984 főgonoszának bőrébe.

A Wonder Woman 2-ben a többi színész (Gal Gadot, Chris Pine, Kristen Wiig) akcióznak, és öregem, én meg pojáca módon viselkedem!” – mondta Pascal, majd hozzátette: „Durván ripacskodom a karakterben!”

Bár szórakoztató módon túlzottnak érzi Pedro Pascal saját alakítását, a Mandalóri színésze kifejtette, hogy a megalomániás Maxwell Lord karaktere alaposan kidolgozásra került a forgatókönyvben. „Nem kellett semmit sem nekem kitalálnom, mert minden ott volt papíron. Nekem csak bele kellett bújnom a karakter bőrébe. Rengeteg csodálatos aspektusa van a főgonosznak, és nem nekem kellett törni magam, hogy kitaláljam.” – tette hozzá Pascal.

cheetah-gal-gadot-wonder-woman-1984-images.jpg

Hihetetlen öröm volt és kihívás számomra a Patty Jenkins-szel való közös munka, aki híresen szereti a színészeit, és amikor azt látja, terhelhetőek vagyunk, akkor még többet kér tőlünk. A tapasztalataim szerint a lehető legjobb színészrendező.” – mondta Pascal.

Amellett, hogy Nicolas Cage volt a színészi játék inspirációja a főgonosz karaktere mögött, a politikai szempontrendszer is meghatározó volt Patty Jenkins számára a forgatókönyvírásban, ugyanis a rendezőnő elárulta korábban, hogy a 80-as évek Donald Trump-ja, a nárcisztikus, gonosz üzletember figurája szolgált további referenciaként.

Vajon felkészült a világ egy olyan karakterre, amely kombinálja Nicolas Cage és Donald Trump személyiségét? Ezt hamarosan megtudhatjuk, hiszen a Wonder Woman folytatása 2020. december 25-én kerül az HBO Max-ra, illetve egyidőben filmszínházakba az Egyesült Államokban és kiemelt országokban.

pedro-pascal-maxwell-lord-wonder-woman-1984.jpg

Nick Cage The Unbearable Weight of Massive Talent c. filmje 2021. március 19-én debütál, és azt a filmet nagyon várjuk, ugyanis az Oscar-díjas színész önmagát fogja játszani, akit Pascal karaktere, egy mexikói drogbáró felbérel, hogy performálja újra a színész legikonikusabb szerepeit 1 millió dollár fejében - azonban az események eldurvulnak.

Szólj hozzá

blog budapest streaming érdekes hírek film premier mozi hbo star wars hír donald trump disney érdekesség friss batman nicolas cage érdekességek warner zack snyder filmajánló dc justice league chris pine patty jenkins wonder woman game of thrones igazság ligája trónok harca pedro pascal gal gadot cineart mandalorian cineartblog hbo max mandalóri wonder woman 1984 snyder cut