2021. jan 08.

Folytatást kap Robert Rodriguez netflixes gyerekfilmje

írta: Csurilla Dániel
Folytatást kap Robert Rodriguez netflixes gyerekfilmje

we-can-be-heroes-main_1.jpg

Az otthonülős karácsony nagy mértékben kedvezett a streaming platformoknak, és a Netflix nemrég közölte legsikeresebb decemberi filmjeit, melyek közül George Clooney Az éjféli égboltja 72 millió megtekintést eredményezett, míg Robert Rodriguez szuperhősfilmje, a Mindenkiből lehet hős 44 millió nézőt foglalt le.

A Netflix bejelentette, hogy folytatja Rodriguez Cápasrác és Lávalány-univerzumát, és elkészül a Mindenkiből lehet hős 2. A Kémkölykökre erősen hasonlító „fapados Marvel-film” elsősorban az egészen fiatal gyerekeket köti ugyan le, viszont kritikánkban is megjegyeztük, hogy a mexikói rendező kifejezetten kreatív és szellemes streaming blockbustert készített, melyre nagyon nehéz haragudni.

robert-rodriguez-y-amd.jpg

A Mindenkiből lehet hős története szerint a világ legnagyobb szuperhősei, a Bosszúállók csapatára kísértetiesen hasonlító Heroic-ok elbuknak, és gyermekeiken a sor, hogy csapattá kovácsolódjanak, megmentsék a szüleik életét és a világot egy idegeninváziótól.

Rodriguez korábban már kifejezte tetszését egy sajátos szuperhősuniverzum építése kapcsán, és úgy tűnik, hogy a Netflix hatalmas potenciált lát a fiatalokat megcélzó Mindenkiből lehet hősben. A rendező vehemens munkatempóját ismerve akár már idén decemberben elkészülhet a folytatás. Minden bizonnyal Pedro PascalBoyd Holbrook és Priyanka Chopra is visszatér majd.

Szólj hozzá

érdekes hírek avatar star wars hír orbán viktor érdekesség marvel sin city érdekességek george clooney logan robert rodriguez hugh jackman james cameron dc netflix luke skywalker avengers jon favreau alita nick jonas wonder woman cápasrác és lávalány kémkölykök igazság ligája Bosszúállók pedro pascal boyd holbrook gal gadot priyanka chopra cineart mandalorian cineartblog mandalóri wonder woman 1984 baby yoda grogu az éjféli égbolt mindenkiből lehet hős