2021. jan 13.

Kevin Feige türelemre intette a Pókember rajongókat

írta: Csurilla Dániel
Kevin Feige türelemre intette a Pókember rajongókat

A Marvel Studios vezérigazgatója, Kevin Feige meghazudtolhatatlanul titkolózik a Tom Holland főszereplésével készülő Pókember 3 további szereplői kapcsán. Benedict Cumberbatch, Jamie Foxx és Alfred Molina visszatérése a Pókember-filmsorozathoz már bizonyos, ahogyan Zendaya, Jacob Batalon, valamint Marisa Tomei is szerepet vállal a Jon Watts-rendezte filmben.

header-for-spider-man-800x400.jpg

Azonban rajongók milliói várják izgatottan, hogy a multiverzum, avagy Pókverzum gondolatával játszó Pókember 3 vajon visszahozza-e Tobey Maguire-t és Andrew Garfield-ot a harmadik Sony-Marvel koprodukcióban. A bennfentesek szerint mindenképpen, viszont Feige ennél titokzatosabban nyilatkozott.

Érdemes dolgokat olvastam, viszont nem hiszem, hogy minden spekulációról tudnék. A legérdekesebb dolog az online diskurzusokban, hogy néha merőben eltérnek a valóságtól, azonban előfordul, hogy a rajongók nagyon jól eltalálják, mi fog történni, és ez igaz az utóbbi évek nagy csavarjaira. De ha megerősíteném a találgatásokat, akkor elrontanám a meglepetést.” – mondta Feige.

A legnagyobb nyom a második Doctor Strange film címe. Az a leginkább találó válasz, hogy Az Őrület Multiverzuma hová vihet minket.” – tette hozzá Kevin Feige.

df78ed80e094e1591c1e77ae5332b128754944c5.jpg

Benedict Cumberbatch Doctor Strange karaktere hivatalos bejelentés szerint szerepelni fog a Pókember 3-ban, és a multiverzum ötletével kacérkodó Marvel Studios következő filmjeiben valószínűleg nagy jelentőséget fog kapni az interdimenzionális utazás. Ugyan a Pókember: Idegenben kapcsán Jake Gyllenhaal Mysterio-ja felvetette a multiverzum gondolatát, narratív szempontból kelepce volt. Ezzel szemben a Doctor Strange és Az Őrület Multiverzuma, avagy Multiverse of Madness esetében komoly szerepet tölthet be ez a koncepció.

A Pókember 3 – ami csupán numerikus, nem hivatalos cím – 2021. december 17-én kerül bemutatásra világszerte, míg a Doctor Strange folytatása 2022. március 25-én debütál. Leghamarabb a WandaVíziót láthatjuk január 15-től a Disney+ oldalán.

 

Szólj hozzá

érdekes hírek premier sony hír disney bemutató érdekesség friss marvel pókember érdekességek jake gyllenhaal jamie foxx filmajánló multiverzum uncharted eufória avengers pókember 3 bosszúállók tom holland benedict cumberbatch spider-man elizabeth olsen zendaya doctor strange kevin feige Alfred Molina MCU nathan drake cineart pókverzum pókember idegenben cineartblog doctor strange 2 wandavízió