2021. jan 19.

Nicolas Cage új filmjében egy elátkozott vidámparkban akciózik!

írta: Csurilla Dániel
Nicolas Cage új filmjében egy elátkozott vidámparkban akciózik!

blob_sxnu_640.jpg

Vajon újabb elbaltázott trashfilm, vagy szellemes marhaság lesz?

Aki még nem láttam a szótlan Nicolas Cage-et kísértetjárta vidámparkban mechanikus állatokat péppé zúzni, annak tökéletes szórakozás lesz a Willy’s Wonderland c. akció-horror-vígjáték, melynek egyszerű premisszája agyatlan kikapcsolódást ígér. Itt az előzetes.

A szinopszis szerint a csendes Gondnok (Cage) autója lerobban, és a férfi egy elhagyatott városban ragad. Autójavítás fejében elvállal egy éjszakai állást egy elhagyatott élményparkban, a Willy’s Wonderland-ben, viszont a Gondnok nem tudja, hogy éjszakánként megelevenednek a mechanikus teremtmények, és az ottlévők életére törnek.

Cage látszólag elérkezett filmográfiája önreflexív fázisába, és izgalmas felütésű projekteket választ, melyek minősége ugyan szinuszgörbe módján ingadozik, az Army of One, a Szörnyszülők, a Mandy, a Szín az űrből és a Magyarországon forgó The Unbearable Weight of Massive Talent kiemelkedő alkotások, azonban a Jiu Jitsu értékelhetetlen mocsok volt.

willys-wonderland-nicolas-cage-900x577-1.jpg

Bár nagyon örülünk Nicolas Cage egy újabb bizarr szerepében, a Willy’s Wonderland nagyon könnyen vakvágányra futhat, és az aggályokat az elsőfilmes rendező, Kevin Lewis, illetve az akció-horror további, ismeretlen szereplői egyaránt erősíthetik. Nem lehetne, hogy csak Nicolas Cage-et nézzük 90 percen keresztül, amint agyonveri a démonikus robot állatokat?

A film február 12-én debütál lakossági forgalmazásban.

Szólj hozzá

blog hírek előzetes premier horror star wars trailer hír akció bemutató érdekesség friss thriller vígjáték nicolas cage borat vidámpark érdekességek filmajánló sacha baron cohen jason statham luke skywalker crank jiu jitsu mandy pedro pascal szín az űrből B-film trash film cineart mandalorian cineartblog mandalóri baby yoda color out of space grogu mom and dad szörnyszülők army of one the unbearable weight of massive talent