2021. jan 20.

A John Wick írója készíti a Dungeons & Dragons tévésorozatot

írta: Csurilla Dániel
A John Wick írója készíti a Dungeons & Dragons tévésorozatot

Az emberiség hajnala óta próbálják tető alá hozni a Dungeons & Dragons feldolgozást, melynek megfilmesítési jogai a Warner-től a Paramount-hoz kerültek, majd rendezőtől rendezőhöz vándorolt a film, ami végül sorozat lett. A Hasbro azonban elkötelezett, hogy végre elkészítse a népszerű szerepjátékának televíziós adaptációját.

chris-pine-in-talks-for-dungeons-and-dragons.jpg

A Dungeons & Dragons a Star Trek és a Wonder Woman sztárjával, Chris Pine-nal bővült, illetve rendezőket kapott a Vakáció és az Éjszakai játék alkotói személyében(John Francis Daley, Jonathan Goldstein). Most azonban már írója is van a sorozatnak, nevezetesen a John Wick-akciószéria atyja, Derek Kolstad vállalta el a sorozat forgatókönyvének megírását, aki egyike lesz a számos további írónak. Kolstad feltehetőleg a showrunner lesz Daley és Goldstein mellett.

Bár távol áll a presztízstörténetektől, a nagysikerű John Wick világa színes és mitológiában gazdag, atmoszférateremtő jellege és Kolstad tapasztalatai hatalmas mértékben hozzájárulhatnak ahhoz, hogy végre sikeres Dungeons & Dragons történetet láthassunk, és a tévésorozatok világa számos lehetőséget rejt az összetett és kidolgozott történetmeséléshez. 

tilezoom.jpeg

 A Hasbro élőszereplős tévésorozatot tervez, viszont pontos cselekményről sajnos nem tudunk beszámolni. A széria valószínűleg a stúdió új streaming szolgáltatóján, a Paramount+ oldalán debütál majd.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek ajánló sorozat film jeremy irons star wars star trek hír mátrix érdekesség érdekességek ben affleck vakáció transformers warner keanu reeves hasbro paramount michael bay george lucas justice league adaptáció játékadaptáció dungeons and dragons jj abrams chris pine wonder woman jason momoa john francis daley dungeons & dragons gal gadot john wick éjszakai játék cineart cineartblog sárkányok háborúja derek kolstad jonathan goldstein