2021. ápr 05.

Armie Hammer a botrányai ellenére is marad a Halál a Nílusonban

írta: Virvas Dóra Dodo
Armie Hammer a botrányai ellenére is marad a Halál a Nílusonban

Armie Hammer botrányai ellenére sem lesz lecserélve az Agatha Christie azonos című művét ismét vászonra vitt Halál a Níluson című filmben. Természetesen a film bemutatója még messze van, addig bármi történhet.

488.jpg

Halál a Níluson

A 2017-es nagysikerű Gyilkosság az Orient Expresszen folytatásaként készített Agatha Christie-adaptációnak ez már a hetedik kitűzött premierdátuma, az emberekben egyre kevesebb a lelkesedés a folytonosan elhalasztott dátum miatt. A Variety portál cikke szerint ebben nagy szerepet játszanak Armie Hammer szexuális zaklatási ügyei, hiszen Hammer a filmet jegyző, és egyben főszereplőként feltűnő Kenneth Branagh mellett a második legfontosabb karaktert alakító színész a filmben. Az erőszak vádjával nyomozás folyik Hammer ellen, és úgy tűnik, a színész karrierje összeomlani látszik.

unnamed_17.jpg

Armie Hammer

Nemrégiben a Szólíts a neveden színészészétől elkezdtek kiszivárogni bizarr, kannibál szexuális tartalmú üzenetek, amelyek többek között kannibál fantáziákat is tartalmaztak, mellette említett vérivást, vagy a partnerek rabszolgává tételét. Az ügy miatt már két fontos szerepet veszített el, illetve a WME ügynökség is megvált tőle.

A vádak először egy Instagram oldalon láttak napvilágot, majd ezt követően Hammer több ex barátnője is kiállt a nyilvánosság elé azzal, hogy több ízben a megütközést keltő vágyak mellett érzelmi bántalmazásnak, manipulációnak és kényszerítésnek voltak kitéve.

Természetesen a színész tagadta, hogy bárkit ilyenre kényszerített volna, bevallása szerint ezek a beszélgetések kölcsönösek voltak, beleegyezéssel zajlottak. Azt állítja, hogy a vádak pusztán azért keltek szárnyra, hogy tönkre tegyék az ő karrierjét és aláássák jóhírét. Ezek ellenére már két szerep is bánja a felröppenő hírek következményét, Shotgun Wedding című romantikus vígjátékot Jennifer Lopezzel és a The Offer című filmet, amely A keresztapa készítéséről fog majd szólni.

A Halál a Níluson  című filmen kívül több film is, a Crisis Gary Oldmannel, illetve egy már leforgatott Taika Waititi film is egyenlőre várat még a sorsára, senki sem tudja, hogy a színész botrányai hogyan alakítják a szóban forgó filmek jövőjét.

Szólj hozzá

blog érdekesség Hír cineart Cineartblog Halál a Níluson cineartblog CineArt