2021. ápr 05.

Új bemutatót kapott Chris Rock és Samuel L. Jackson Fűrész filmje, a Spirál

írta: Csurilla Dániel
Új bemutatót kapott Chris Rock és Samuel L. Jackson Fűrész filmje, a Spirál

spiral.png

A Fűrész-franchise kilencedik filmje, a Spirál: Fűrész hagyatéka egy héttel az eredeti megjelenés előtt kerül mozikba, mégpedig május 14-én. A horrorsorozat újragondolása lesz a zsarugyilkosságokról szóló új film Chris Rock és Samuel L. Jackson főszereplésével, melynek direktora Darren Lynn Bousman, aki számos Fűrész-filmet rendezett korábban.

A Spirál mögött álló Lionsgate azért változtatta meg a sokat tologatott horror-krimi bemutatóját, mert a New York-ban és Los Angeles-ben újra kinyitó mozik kiterjesztett befogadóképességében bizakodik. Korábban a Fekete Özvegy május 7-i premierjét elcsúsztatta július 9-re a Disney, így rengeteg tér felszabadult a Spirál számára, hogy sikeresen debütáljon. A Spirál így egyidőben lesz elérhető Angelina Jolie akció-thrillerével, a Those Who Wish Me Dead c. filmmel, mely szintén május 14-én érkezik.

whats-the-release-date-for-the-new-saw-movie-1580157575.jpg

„A New York-ban és Los Angeles-ben kinyitó mozik lehetővé teszik a moziba járó közönség számára, hogy visszatérjenek kedvenc elfoglaltságukhoz, és a Spirál Chris Rock és Samuel L. Jackson főszereplésével újszerű módon gondolja át a közkedvelt horrorfilm-sorozatot.” – mondta David Spitz, a Lionsgate Motion Picture Group forgalmazásügyi elnöke

„Bízunk abban, hogy a Fűrész rajongóit és a filmsorozatot kevésbé ismerő mozinézőket egyaránt lehengerli majd az új, izgalmas film. Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk a mozikra, és közös erővel bemutathatjuk a sokak által várt filmet. Továbbra is hisszük, hogy a Spirál egy robosztus mozis nyarat fog elindítani.” – tette hozzá Spitz.  

A Spirál eredetileg 2020 májusában került volna bemutatásra, majd 2021. május 21-re tolta a stúdió a horrorfilm premierjét, s végül május 14-én kerülhet forgalmazásba a franchise reboot-ja, mely egy veterán rendőrt (Jackson) követ új partnerével (Rock), akik felveszik a harcot a notórius sorozatgyilkossal, Jigsaw-val, akit feltételezhetően ismét Tobin Bell fog alakítani.

Szólj hozzá

hírek premier horror hír disney érdekesség friss marvel fűrész saw scarlett johansson érdekességek angelina jolie chris rock filmajánló jigsaw adam sandler horrorfilm ryan reynolds robert downey jr chris evans spiral avengers chris hemsworth bosszúállók jason momoa tobin bell aquaman james wan fekete özvegy tom holland benedict cumberbatch Samuel L. Jackson chris pratt brie larson démonok között cineart cineartblog spirál fűrész hagyatéka those who wish me dead