2021. jan 13.

A WandaVízió teljesen újraértelmezi majd a történetmesélést

írta: Csurilla Dániel
A WandaVízió teljesen újraértelmezi majd a történetmesélést

Eredetileg a The Falcon and the Winter Soldier került volna terítékre legelőször a Disney+ kínálatában mint az első Marvel-sorozat, azonban an Anthony Mackie és Sebastian Stan főszereplésével készült széria novemberi premierje március 19-re került, mely végül a WandaVízió bemutatója után következik be. Kevin Feige szerint „szerencsés véletlen”, hogy Elizabeth Olsen spinoff-ja az első Marvel-tévésorozat.

7wandavision-marvel-disney-plus.jpg

Szerintem az a szerencsés véletlen, hogy a Marvel Studios első lépései a televíziós történetmesélés hosszasan futó világába egy olyan projekt, ami nagyjátékfilm formájában nem történhetne meg. Csakis ebben a médiumban működik. Úgyhogy, szerintem ez nagyszerűÚgy remélem, hogy az összes televíziós műsorunk, amit a Disney+ közreműködésével csinálunk, és az összes eddigi filmünk, valamilyen formában megmutatja majd a történetmesélés átformálódását és progresszióját, és segíthet nekünk a közeljövőben fejlődni. Egy fekete-fehér, 4:3-as képarányú sitcom bátor húzás, és az eltérő hangulat jellegzetes példája. Viszont az összes készülő sorozat és film különböző stílusokat és műfajokat kever majd. Szeretném, ha jobban kibontakozna, mit jelent egy Marvel-film, avagy egy Marvel-sorozat történetmesélése és határai.” – mondta Kevin Feige.

Az tudjuk a WandaVízióról, hogy kilenc részes lesz, illetve az epizódok átlagosan félórás játékidővel bírnak majd, valamint korábban arra is fény derült, milyen televíziós programok inspirálták a sorozatot, viszont a The Mandalorian sikere ellenére hatalmas vállalás egy 200 millió dolláros tévésorozat készítése.

A WandaVízió egyike a számos Marvel-sorozatnak, és a bemutatója január 15-én lesz. A Sólyomszem-sorozat, illetve a Loki-széria munkálatai már javában tartanak, valamint Magyarországon kezd forogni márciusban a Moon Knight-sorozat. A She-Hulk és a What If…? különböző produkciós fázisokban tartanak, míg a Ms. Marvel-széria szintén hamarosan forogni kezd. Az első Marvel-film közel másfél év kihagyás után a Fekete Özvegy lesz, és május 7-én debütál mozikban.

Szólj hozzá

érdekes hírek ajánló sorozat premier star wars hír disney bemutató érdekesség friss marvel pókember scarlett johansson érdekességek loki hulk avengers sorozatajánló paul bettany sólyomszem bosszúállók jeremy renner black widow hawkeye oscar isaac benedict cumberbatch tom hiddleston elizabeth olsen doctor strange kevin feige Fekete Özvegy ms marvel cineart disney+ she-hulk cineartblog wandavision moon knight wandavízió