2021. jan 27.

Taron Egerton egy új Apple sorozatban szerepel majd

írta: Csurilla Dániel
Taron Egerton egy új Apple sorozatban szerepel majd

Az Apple TV+ új sorozatának, az In With the Devil c. sorozatgyilkosos szériának Taron Egerton és Paul Walter Hauser lesz a főszereplője. A sorozatot Michaël Roskam rendezi, és Dennis Lehane írja, akik korábban már a Tom Hardy nevével fémjelzett Piszkos pénz c. thrillerben dolgoztak együtt. Az In With The Devil-t Brad Pitt produkciós cége, a számos Oscar-díjas filmet gyártó Plan B készíti.

taron-egerton-paul-walter-hauser-in-with-the-devil-apple-social.jpg

A Deadline értesülései szerint egy hatrészes minisorozat készül James Keene és Hillel Levin 2010-ben publikált könyve, az In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer, and A Dangerous Bargain for Redemption c. írás nyomán, amely arról szól, hogyan szabadult Keene a börtönből feltételesen azzal a vádalkuval, hogy vallomást kényszerítsen ki sorozatgyilkos cellatársából.

James Keene (Egerton) chicagói születésű, apja pedig rendőr volt, és a fiatal férfi ígéretes amerikai focis karrier előtt állt, azonban megismerkedett a bűnözéssel, és végül börtönben kötött ki. A szabadlábra helyezését elősegítve az ügyészség felajánlotta neki a vádalkut, miszerint Larry Hall-t (Hauser), a hírhedt sorozatgyilkost vallomásra kell kényszerítenie. Hall több tinédzser lány elrablásáért és hidegvérű meggyilkolásáért volt felelős.

A projekt jogait egy évtizede vette meg a Plan B, és HBO-minisorozatként készült eredetileg, azonban a kezdeti tervek széthullottak, és így került az In With the Devil végül az Apple TV+ streaming oldalhoz. A minisorozat idén ősszel forog New Orleans környékén.

paul-walter-hauser-featured.jpg

Egerton leginkább a Kingsman-filmekből ismert, azonban Golden Globe-díjas szerepéről sem szabad megfeledkezni a Rocketman-ben, mely filmben Elton John-t alakította. Hauser első áttörő filmszerepe a Margot Robbie-vezette Én, Tonya c. életrajzi krimiben volt, majd a Csuklyások – BlacKkKlansman-ben alakított egy fontosabb mellékszereplőt. Első főszerepe a Clint Eastwood rendezésében készült Richard Jewell balladájában volt, azonban legutóbb a Songbird-ben láthattuk, míg legközelebb az Emma Stone főszereplésével készült Szörnyella egyik jelentősebb mellékszereplője lesz.

Az In With the Devil akár már jövő év elején a képernyőkre kerülhet.

Szólj hozzá

apple hírek sorozat star wars hír érdekesség dráma sorozatgyilkos érdekességek brad pitt minisorozat elton john szörnyella clint eastwood michael bay adaptáció songbird christopher nolan ryan reynolds colin firth sorozatajánló matthew vaughn emma stone tom hardy iPhone tenet adam driver rocketman margot robbie chadwick boseman kingsman taron egerton cineart john david washington én tonya cineartblog apple tv+ richard jewell paul walter hauser in with the devil