2021. ápr 26.

Michael Keaton újra BATMAN!

írta: Csurilla Dániel
Michael Keaton újra BATMAN!

michael-keaton-batman.jpg

A The Flash egy különleges bestia, ugyanis fél évtizede folynak tárgyalások rendezőkkel, történnek átírások a Villám szólófilmjének forgatókönyvében, és kerülnek ki színészek a szuperprodukcióból. Kezdetben úgy hittük, a kellő aggályokkal vagyunk kényszerűek kezelni Michael Keaton DC-filmekbe való visszatérését, mert úgy hittük, esélytelen pletyka az egész, azonban ahogy a Snyder Vágat, úgy a Keaton-féle Batman visszatérése is a rajongókat igazolta.

Nagy örömmel számolhatunk be arról, hogy hivatalosan is szerepel az idős Bruce Wayne karakterét megformálva Michael Keaton a jövőre (!) érkező The Flash-ben, melyet Ezra Miller főszereplésével az Az-duológia direktora, Andy Muschietti készít. A forgatás végre elkezdődött Londonban április 19-én. Az előző hónapokban ugyan elhintett morzsákat Keaton a rajongóknak, hogy visszatérhet, viszont hivatalosan eddig nem került bejelentésre az Oscar-jelölt színész csatlakozása.

screen_shot_2018-10-15_at_7_19_07_pm.png

Keaton először Tim Burton 1989-ben bemutatott Batman-jében jelent meg, majd annak folytatásában, az 1992-es Batman visszatérben. Amellett, hogy az utóbbi években olyan Oscar-díjas filmekben szerepelt, mint a Birdman és a Spotlight, Keaton egyaránt elvállalta a Pókember: Hazatérés rosszfiújának szerepét. Legutóbb Aaron Sorkin jogi drámájában, A chicagói 7-ek tárgyalása c. filmben tűnt fel.

A Warner ugyancsak bejelentette, hogy a Szárnyas fejvadász 2049 filmzenéjét is jegyző Benjamin Wallfisch szerző a The Flash főcímzenéjét. Wallfisch korábban már együtt dolgozott a két Az-filmen Muschietti-vel, legutóbb pedig A láthatatlan ember és a közelgő Mortal Kombat zenéjét készítette. 

A The Flash a 2011-ben publikált Flashpoint nevű képregényes crossover eseményt fogja feldolgozni, melyben a Flash-ként ismert Barry Allen időutazást eszközöl ki, hogy megmentse elhunyt anyját, akit a Reverse-Flash gyilkolt meg, azonban az időutazásnak köszönhetően kialakul egy alternatív univerzum, amiben feltűnik a Keaton-féle Batman is.

A blockbuster egyelőre 2022. november 4-re van időzítve, azonban esetleges további csúszások még bekövetkezhetnek.

Szólj hozzá

érdekes hírek harrison ford premier hír bemutató érdekesség friss stephen king pókember érdekességek ben affleck harry potter johnny depp zack snyder tim burton filmajánló sacha baron cohen j.k. rowling jared leto jack nicholson justice league james mcavoy michael keaton ryan gosling blade runner jason momoa igazság ligája eddie redmayne szárnyas fejvadász tom holland the flash ezra miller gal gadot Mads Mikkelsen legendás állatok szárnyas fejvadász 2049 cineart cineartblog blader runner 2049