2021. jan 25.

Új bemutató dátumot kapott a King’s Man: A kezdetek

írta: Csurilla Dániel
Új bemutató dátumot kapott a King’s Man: A kezdetek

Eltolták a Morbius, majd a Nincs idő meghalni, a Szellemirtók: Az örökség, az Uncharted és a Hang nélkül 2 premierjét. A Sony dominó effektusa már utolérte a Paramount-ot és a Disney-t is, pontosabban az általa felvárárolt 20th Century Fox (új nevén 20th Century Studios) egyik utolsó filmjét, a King’s Man: A kezdeteket.

17_kingsman_dtlr4_2k_still_r709f_088218-750x400.jpg

A Disney hivatalos nyilatkozata szerint tavasz elejéről nyár végére halasztja a King’s Man bemutatóját a koronavírus miatt való rizikós nyitóhétvége okán. A Matthew Vaughn által rendezett harmadik film előzménye lesz a Kingsman-univerzumnak, és az első világháborúban fog játszódni Ralph Fiennes, Gemma Arterton, Rhys Ifans, Matthew Goode, Tom Hollander, Daniel Brühl, Djimon Hounsou, Aaron Taylor-Johnson, Stanley Tucci, valamint Harris Dickinson főszereplésével. A történet szerint a világ leggaládabb gonosztevői összegyűlnek, hogy milliókat pusztítsanak el, és ezt egy frissen alakult titkos szervezetnek meg kell akadályoznia.

A film premierjének változása azt is jelentheti, hogy a Disney egyaránt kételkedhet a Fekete Özvegy bemutatójában, ami május 7-én lesz, és könnyedén elképzelhető, hogy a Marvel-film Raya and the Last Dragon című animációs film modelljét fogja követni, amely a március 5-i mozis bemutatóval egyidőben a Disney+ streaming platformon is elérhető lesz a feliratkozók számára.

the-kings-man-1200.jpg

A Ryan Reynolds főszereplésével készült Free Guy (eredetileg szintén a 20th Century Fox által gyártva) május 21-i premierje egyelőre szintúgy változatlan, viszont cseppet sem lepődnénk meg azon, ha minden első és második negyedévben bemutatandó Disney-film a Disney+ és a Hulu oldalán debütálna. A Searchlight Pictures egyik legjelentősebb Oscar-versenyzője, a Nomadland például az utóbbi streaming szolgáltatón lesz hamarosan elérhető.

A King’s Man március 12-ről augusztus 20-ra került, és a film legutóbbi előzetese csaknem hét hónapja érkezett. A film valóban jobb eselyekkel indul nyár végén, azonban minden a marketingen és a nézők hajlandóságán múlik, hogy újra moziba vágyjanak. A legutóbbi Kingsman-film óta eltelt négy év egyaránt rizikóssá teszi az előzményfilm esetleges sikerét.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek premier mozi hír disney bemutató érdekesség marvel james bond scarlett johansson érdekességek daniel craig wes anderson jared leto ralph fiennes schindler listája ryan reynolds szellemirtók uncharted james mcavoy avengers deadpool michael fassbender bosszúállók fekete özvegy tom holland x-men aaron taylor johnson x-men az elsők kingsman nathan drake stranger things cineart cineartblog koronavírus free guy wandavízió kings man