2020. dec 19.

Bemutató dátumot kapott a Free Guy, a Halál a Níluson és a The King’s Man is

írta: Csurilla Dániel
Bemutató dátumot kapott a Free Guy, a Halál a Níluson és a The King’s Man is

Bár a Disney nagyszabású bejelentései a Star Wars, a Marvel és a Disney-Pixar animációk körül előző héten jelentős reprezentációt kapott, a multicég által felvásárolt 20th Century Fox (2020-ról 20th Century Studios) filmjei lekerültek egy időben a bemutatási listáról.

free-guy-death-on-the-nile-1200.jpg

A King’s Man: A kezdetek 2021. március 12-én kerül bemutatásra. 2021- április 9-én debütál a Bob burgerfalodája-mozifilm. A Ryan Reynolds főszereplésével készült, GTA, Ready Player One és Elpusztíthatatlanok által inspirált sci-fi, a Free Guy ismét kiemelt premiert kapott, mely 2021. május 21. Ben Affleck és Ana de Armas thrillere, a Deep Water 2021. augusztus 13-án debütál.

Emellett a Kenneth Branagh-vezette rejtélyfilm, a Halál a Níluson 2021. szeptember 17-én mutatkozik be. A Ridley Scott, Adam Driver, Matt Damon és szintén Ben Affleck-vezette The Last Duel premierje 2021. október 15, míg a Steven Spielberg nevével fémjelzett West Side Story 2021. december 10-én lesz elérhető a közönség számára.

kings-man.jpg

A kijelölt bemutatóval rendelkező, gőzerővel készülő, s remélhetőleg változatlanul bemutatkozó Avatar-filmeken kívül azonban továbbra sincs hír arról, hogy a Joe Wright és Jessica Chastain nevével reklámozott Hitchcock-homage, a The Woman in the Window, illetve az animációs Éjszaka a múzeumban mikor kerülhet bemutatásra. Ugyanakkor az bizonyos, hogy a Disney+ oldalán fognak az animációs Fox-filmek (Nimona, Egy ropi naplója-animáció, Jégkorszak-spinoff), valamint a gyerekbarát tartalmak (Tucatjával olcsóbb-reboot) bemutatkozni.

Az új írókkal rendelkező Deadpool 3 és a Jon Watts (Pókember: Hazatérés, Pókember: Idegenben) rendezésében készülő Fantasztikus Négyes-film azonban immár a Marvel Studios gyártásában, Kevin Feige vezénylése alatt kerül majd lebonyolításra, ahogyan a filmek jogai átszáltak a felvásárlással a Disney-re.

 

Szólj hozzá

blog érdekes hírek ajánló premier avatar star wars hír disney bemutató érdekesség friss batman marvel érdekességek ben affleck gta jégkorszak matt damon steven spielberg filmajánló ridley scott pixar ryan reynolds 1917 kenneth branagh west side story adam driver kevin feige gal gadot Jessica Chastain ready player one kingsman halál a níluson cineart disney+ deadpool 3 cineartblog free guy kings man