2021. ápr 15.

Tovább csúszik a Top Gun 2 és a Mission: Impossible 7

írta: Csurilla Dániel
Tovább csúszik a Top Gun 2 és a Mission: Impossible 7

tom-cruise-as-pete-maverick-mitchell-in-top-gun-maverick.jpg

A Paramount Pictures ismét elcsúsztatta nagyköltségvetésű filmjeinek bemutatóját. Tíz blockbuster esett áldozatul, köztük a Top Gun: Maverick, a Mission: Impossible 7 és folytatása, a Dungeons & Dragons és a Snake Eyes című G.I. Joe-spinoff.

A Top Gun 2 immár 2021. november 19-én mutatkozik be a július 2-i premier helyett. A Mission: Impossible 7 pedig így 2022. május 27-re kerül, mivel a Top Gun folytatása átvette a helyét. A Mission: Impossible 8 a 2022. november 4. helyett 2023. július 7-én debütál.  

A Chris Pine, Hugh Grant és Regé-Jean Page főszereplésével bejelentett Dungeons & Dragons 2022. május 27-ről átkerült 2023. március 3-ra, míg a Jackass 4 szeptemberről 2021. október 22-re került. A Snake Eyes Henry Golding főszereplésével idén október helyett azonban meglepő módon július 23-án kerül bemutatásra.

mission-impossible-fallout-tom-cruise-paramount_1.jpg

A további filmek, melyek premierdátuma bejelentésre került tartalmazzák az egyelőre cím nélküli Bee Gees-filmet, ami 2022. november 4-én debütál, a következő Star Trek-filmet, ami 2023. június 9-én érkezik, illetve a The Shrinking of Treehorn-t, ami 2023. november 10-én kerül bemutatásra, míg egy Ryan Reynolds és John Krasinski főszereplésével érkező, bejelentett, ám cím nélküli projekt 2023. november 17-én érkezik.

Ezzel egyidőben a Universal és a Blumhouse egy héttel előrehozta a The Forever Purge premierjét 2021. július 2-re, mivel a Top Gun 2 bemutatója elcsúszik.

A Bűntudat nélkül (április 30.), a Hang nélkül 2 (május 28.), a The Tomorrow War (július 2.) és az Infinite (szeptember 24.) bemutatója eddig változatlan, azonban a Hang nélkül 2 kivételével az említett filmek mind az Amazon Studios forgalmazásában érkeznek, így a Paramount-nak nem kell ezen produkciók bemutatásán törnie a fejét.

Ahogyan eddig is, úgy a továbbiakban is érvényes, hogy a nemrég elinduló Paramount+ streaming oldalon a mozis bemutatókat követő 45 nappal válnak elérhetővé a stúdió filmjei.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek premier mozi star wars star trek hír bemutató érdekesség friss érdekességek eddie murphy tom cruise filmajánló bee gees ryan reynolds top gun kenneth branagh j.j. abrams chris pine top gun 2 benedict cumberbatch dungeons & dragons chris pratt G.I. Joe Paramount Michael B. Jordan bűntudat nélkül cineart cineartblog mission impossible 7 paramount+ amerikába jöttem 2 without remorse top gun maverick hang nélkül 2 mission impossible 8 snake eyes a quiet place 2