2020. dec 08.

Megvan, kik játszanak majd a Marvel Hawkeye című sorozatában

írta: Csurilla Dániel
Megvan, kik játszanak majd a Marvel Hawkeye című sorozatában

florence-pugh-vera-farmiga-tony-dalton-hailee-steinfeld-1014x570.jpg

Jeremy Renner és Hailee Steinfeld mellett csatlakozik a Marvel Sólyomszem (Hawkeye) sorozatához Vera Farmiga (Démonok között), Fra Fee, Tony Dalton, Alaqua Cox, Zahn McClarnon és az Oscar-jelölt Florence Pugh (Fehér éjszakák, Kisasszonyok). Míg a Clint Barton-ként visszatérő Renner mellett Steinfield a következő Sólyomszemet, Kate Bishop-ot fogja alakítani, addig Farmiga a karakter anyját fogja megformálni.

A legérdekesebb hír a Disney+ oldalán bemutatkozó sorozat ezen hírének, hogy a premierjére váró Fekete Özvegy egyik sztárja Florence Pugh, aki feltehetőleg a Scarlett Johansson-féle spinoff-filmben és a Sólyomszem-sorozatban egyazon karaktert alakítja majd, aki a Yelena Belova névre hallgat, és Johansson karakteréhez hasonlóan ő is a fekete özvegy-kémek táborát erősíti.

hawkeye-logo-header.jpg

A sorozat a híresztelések szerint az MCU-ban bemutatkozó Kate Bishop kiképzéséről fog szólni. A jelenleg is forgó Sólyomszem-sorozat 2021 végén, avagy 2022 elején debütálhat a streaming oldalon, míg a Fekete Özvegy minden bizonnyal tartja a 2021. május 7-i megjelenését, azonban a Disney erősen fontolgatja a Warner-hez hasonlóan a szimultán mozis és streaming bemutatkozást.

Szólj hozzá

streaming érdekes hírek sorozat hír disney érdekesség friss marvel scarlett johansson érdekességek szuperhős robert downey jr chris evans avengers halálos iramban vera farmiga sorozatajánló végjáték fehér éjszakák sólyomszem chris hemsworth bosszúállók jeremy renner jason momoa aquaman james wan black widow fekete özvegy hawkeye kisasszonyok chris pratt démonok között végtelen háború cineart disney+ florence pugh cineartblog wonder woman 1984 hailee steinfield