2021. jan 18.

Amerika Kapitány visszatérhet!

írta: Csurilla Dániel
Amerika Kapitány visszatérhet!

chris-evans-2-1024x681.jpg

A Tőrbe ejtve és a Jacob védelmében után Chris Evans látszólag eltűnt a Marvel hadszínteréről, miután karaktere a Bosszúállók: Végjátékban megkapta emblematikus lezárását. A legfrissebb értesülések szerint azonban Amerika Kapitány visszatér az MCU-ba, viszont a hírt sem Evans, sem a Marvel Studios nem szerette volna egyelőre nyilvánosságra hozni.

Feltehetőleg a szuperhőssorozatokkal rendkívül elfoglalt stúdió tovább tervez majd a filmsztárral, ugyanakkor kevés az esély arra, hogy újabb szólófilmben térjen vissza a színész. Minden bizonnyal egy olyan team-up filmről beszélhetünk, mint az Amerika Kapitány: Polgárháború, a Thor: Ragnarök, vagy éppenséggel a Thor: Love and Thunder.

Lehetséges azonban az is, hogy egy Marvel-sorozatban, vagy egy bejelentésre váró Bosszúállók-filmben fog ismét szerepelni a Chris Evans, ugyanakkor a multiverzumot megismertető WandaVízió, Pókember 3 és Doctor Strange in the Multiverse of Madness egyaránt tartogathat meglepetéseket Evans visszatérését illetően.

avengers-endgame-poster-bottom-half.jpg

Mindazonáltal ahogyan Robert Downey Jr. egyfajta mentora volt Tom Holland hálószövőjének a Pókember: Hazatérés esetében, úgy könnyedén elképzelhető, hogy Chris Evans is a szuperhősök egy újabb generációjának lesz tanítója. A színész következő filmjei, a The Gray Man és a Don’t Look Up után – talán évekkel – válhat hivatalossá Amerika Kapitány visszatérése a Marvel-univerzumba.

A stúdió első sajátgyártású sorozata, a WandaVízió tegnap, január 15-én dupla epizóddal debütált a Disney+ oldalán, melyet további hét rész követ majd, s március 19-én a The Falcon and the Winter Soldier-rel folytatódik az MCU, majd mozikban május 7-én láthatjuk végre a régóta halogatott Fekete Özvegyet.

Szólj hozzá

hírek star wars hír disney polgárháború érdekesség friss marvel pókember scarlett johansson érdekességek thor christian bale cate blanchett leonardo dicaprio meryl streep josh brolin ryan reynolds robert downey jr chris evans avengers dűne végjáték ryan gosling deadpool amerika kapitány bosszúállók fekete özvegy jennifer lawrence tom holland benedict cumberbatch denis villeneuve doctor strange szárnyas fejvadász 2049 végtelen háború timothée chalamet cineart cineartblog tőrbe ejtve wandavision