2021. feb 01.

Kémkölykök reboot készül

írta: Csurilla Dániel
Kémkölykök reboot készül

A Skydance Media felvásárolta a Kémkölykök-franchise jogait, és érdeklődik egy élőszereplős filmsorozat elkészítése iránt, mely egyfajta újragondolása lesz a szuperkém-család történetének. A reboot írója és rendezője ismét Robert Rodriguez lesz, aki az eredeti filmsorozat megalkotója is volt.

673230.jpg

Bár a történetről sajnos pontos információk hiányában egyelőre nem tudunk beszámolni, a Kémkölykök-reboot a fiatal kémek egy új generációjáról fog szólni, ahogyan Rodriguez netflixes Mindenkiből lehet hős c. szuperhősfilmje is tette a Cápasrác és Lávalány kalandjai univerzumépítése esetében.

A 2001-ben debütáló Kémkölykök hatalmas sikernek örvendett, és Rodriguez legjövedelmezőbb eredeti filmje, mely három további folytatást szült, illetve összesen 550 millió dollár bevételre tett szert az évek során. A Kémkölykök bizonyos szempontból az újkori 3D-hullám elindítója is volt, ugyanis a Kémkölykök 3D – Game Over és a Kémkölykök 4D: A világ minden ideje a térhatást és az érzékelést megkísérelte új szintre emelni.

Az Alexa Vega, Daryl Sabara, Antonio Banderas, Carla Gugino és Danny Trejo főszereplésével készült eredeti trilógia az OSS kémszervezetnél dolgozó család története, akik mindenféle galibába keverednek küldetéseik során amellett, hogy meg kell menteniük a világot az aktuális fenyegetésektől.

spy-kids.jpg

A Kémkölykök-reboot premierje, története és további szereplői hamarosan felszínre kerülnek. Rodriguez a jelen állás szerint csatolható a Mindenkiből lehet hős folytatásához és a nőicentrikus Zorro-sorozathoz. A rendező a The Mandalorian második évadának egyik részének készítésével foglalatoskodott legutóbb. 

A Skydance Media legutóbbi filmjei a Michael Bay-rendezte, Ryan Reynolds-vezette 6 Underground és a Charlize Theron-féle A halhatatlan gárda. Mindkét akciófilm a Netflix kínálatában debütált, míg a produkciós cég következő filmjei (Without Remorse, The Tomorrow War, Heart of Stone) a Top Gun: Maverick és a Mission: Impossible 7 kivételével egyaránt streaming szolgáltatókhoz kerültek. Elképzelhető tehét, hogy a Kémkölykök-reboot sorsa is a streaming.

Szólj hozzá

érdekes hírek star wars hír érdekesség friss reboot érdekességek bruce willis johnny depp antonio banderas charlize theron tom cruise robert rodriguez michael bay quentin tarantino danny trejo ryan reynolds zorro mission impossible top gun machete tom clancy deadpool jack ryan cápasrác és lávalány kémkölykök top gun 2 spy kids chris pratt pedro pascal gal gadot Michael B. Jordan chadwick boseman cineart mandalorian cineartblog mandalóri cápasrác és lávalány kalandjai mindenkiből lehet hős