2020. dec 21.

Kiderült a Boba Fett sorozat címe

írta: Csurilla Dániel
Kiderült a Boba Fett sorozat címe

book-of-boba-fett-logo-tall-169.jpg

Ahogyan a The Mandalorian második évadából sejteni lehetett, s a híresztelések is ezt sugallták, a Boba Fett-testvérsorozat hivatalosan is berendelésre került a Disney+ oldalára. Temuera Morrison és Ming-Na Wen visszatér a címszereplő és Fennec Shand karakterét megformálva, s csatlakozik a projekthez Jon Favreau, Dave Filoni és Robert Rodriguez produceri teendőket ellátva.

The Book of Boba Fett, avagy Boba Fett könyve lesz az új Star Wars-testvérsorozat címe, és olyan szorosan összefüggésbe kerül majd a The Mandalorian-nel, hogy Jon Favreau szerint a sikersorozat harmadik évadára a Temuera Morrison-féle spinoff gyártásáig várni kell. Bár a Disney befektetői találkozóján nem esett szó a Boba Fett-spinoffról, a The Mandalorian évadzárója erőteljesen elhintette, mi lehet a címe az új szériának.

1607120127_103_the-mandalorian-season-2-episode-6-easter-eggs-and-secrets.jpg

A Good Morning America hétfő reggeli adásában Favreau így nyilatkozott: „A második szezon végén előjött Boba Fett, és megjelent az inzertszöveg; ’Boba Fett könyve, ami 2021. decemberében érkezik’. Azért akartuk késleltetni a bejelentést, mert szerettük volna, hogy a többi Star Wars-sorozat kerüljön előtérbe.”

Favreau megerősítette, hogy bár különálló sorozat lesz a Morrison-féle spinoff, bizonyos szempontból a Star Wars világának következő fejezete lesz, és rögtön a testvérsorozat elkészülte után forog majd a The Mandalorian harmadik szezonja.

Míg Favreau egyedül a második évad szezonnyitóját, addig Filoni három epizódot is rendezett a The Mandalorian-ből, köztük az Ashoka Tano-t feltáró részt. Rodriguez felelt a Boba Fett-et bemutató The Tragedy c. fejezetért. A Pedro Pascal által alakított fejvadász és a mindenki által kedvelt „rakományának” második évada 2020. december 18-án debütált a Disney+ streaming platformon.

Szólj hozzá

blog streaming érdekes hírek ajánló sorozat premier star wars hír disney bemutató érdekesség friss érdekességek rosario dawson robert rodriguez fejvadász george lucas boba fett luke skywalker jon favreau sorozatajánló temuera morrison lucasfilm Kathleen Kennedy ashoka tano Dave Filoni Pedro Pascal cineart star wars sorozat disney+ mandalorian cineartblog mandalóri baby yoda grogu book of boba fett boba fett könyve ming-na wen